نکته های بی نظیر در مورد بیزینس پلن با تاپ توجیهی با توضیحات خوب

لیستی از رقبا و میزان فروش و عملکرد آنها در بازار تهیه کنید و براساس این اطلاعات، تحلیلی از تحقیقات و مطالعاتتان ارائه دهید.

بیش از ۱۰۰.۰۰۰ فروشنده حرفهای هر هفته توصیههای عملی ما را در فروش از طریق ایمیل دریافت میکنند

از همه مهمتر ، چه میزان فروش را در چه بازه ای مدنظر دارید ؟

این شامل تعیین مشتریان هدف شما، درک اینکه چه چیزی باعث می شود آنها را انتخاب کنید، و چگونگی دستیابی به آنها از طریق کمپین های بازاریابی را شامل می شود.

اگرچه شما همه چیز را برای تجارت خود به طور دقیق پیش بینی نمی کنید، می توانید اقدامات پیشگیرانه برای کاهش تعداد عوارضی که ممکن است ایجاد شود انجام دهید.

۶. سیستم مالی و درآمدیتان را مشخص کنید. جریانهای مالی باید ابتدا و انتهای شفافی داشته باشد.

استارتآپهای ناب با احتمال کمتری شکست میخورند، زیرا محصول یا خدمات خود را با بازخورد مستقیم مصرفکنندگان آزمایش کردهاند.

مشتری شما کسی است که شما تمام این کارها را برای رضایت او میکنید و او نیز بهخاطر دریافت خدمات به شما پول میدهد؛ بنابراین باید برای شناسایی او و ویژگیهایش (مخاطب) وقت بگذارید.

۷. سیستم مالی و فرآیندهای لازم اطلاعات بیشتر برای سیستم پشتیبانی و تدارکات

کاترل گفت: "صاحب کسب و کار باید با یک حسابدار، بانکدار و کسانی که روزانه با این طرح های توجیهی سر و کار دارند صحبت کند و یاد بگیرد که دیگران چگونه این کار را انجام داده اند." آنها میتوانند به گروههای استارتآپ و سرمایهگذاری بپیوندند و با همتایان و دیگرانی که آماده راهاندازی یک کسبوکار هستند صحبت کنند و بینشهایی از آنها به دست آورند.

یک فهرست طراحی کنید تا اطلاعات همه بخشها در ابتدای طرح مشخص باشد

هدف از این بخش در طرح توجیهی این است که ثابت کنید کسب و کار شما نیاز بازار را برآورده میکند و برای آینده قابل پیش بینی قابل دوام خواهد بود.

اما باور کنید که ارزشش را دارد. بعد از اینکه مهمترین رقبای خود را شناسایی کردید به این سوالات هم پاسخ دهید:

طرح توجیهی همچنین می تواند به عنوان یک راهنمای داخلی برای متمرکز نگه داشتن تیم اجرایی و تلاش برای رسیدن به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت استفاده شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *